Sari

Jom2 abiskan duit..UO Superstore ader buat jualan utk pemegang kadnya mulai 28 jan - 30 Jan 2011..klau nak tgok aper yg offer, ble cuci mata kat SINI

Hari ni rehat kan lama , so kaum2 gegurl ble la penuhkan parking kat UO Greentown Mall, Ipoh tu terutama pd kengkawan Majlis Bandaraya Ipoh yg baru dapt bonus RM500..kami yg xdpt ni tgok je la kome berbelanja..amik bau plastik pun jadi la..huhu
Labels: | edit post
1 Response
  1. Em's Family Says:

    thanks for sharing.. UO semua negara ke


    anyway, nak mintak tolong vote kan untuk akak untuk Friso Contest

    Ok.. ini instruction dia..

    1. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/
    2. Click ALLOW
    3. Click VOTE NOW
    4. Go to FLAUNT YOUR MOMENT
    5. go to

    http://apps.facebook.com/flaunt-it/moment_view.php?

    id=10195&menu=gallery
    6. Click VOTE..

    or kalau nak tengok gambar sekali. boleh tengok dekat

    http://malaysiagiveaway.blogspot.com/2011/01/i-appreciate-your-vote-for-friso.html

    Kalau if you dont mind, boleh vote every 24 hours..

    Once again.. Thanks yer
    Kak Mira
    www.emmira.blogspot.com


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung