Sari
Pepagi ni agak terkejut dgn entri dari mamadamia psl HB..kenapa la saya xperasan psl iklan Valentine tu..aduhhh..

So pd kenkgwn yg nak tau lebih lanjut psl ni ble terjah blog mamazharfan yg dah buat surat pd pihak HB..timakasih bebyk la pd kengkawan yg sgt2 peka n perihatin tentang ni..

Jadinya saya pun akan offkan buat sementara waktu HB ni..harap kengkwn lain pun akan buat yg sama..takut gak kita ni jatuh subahat..nauzubillah..
Labels: | edit post
10 Responses
  1. najwa's Says:

    eh, nape ni? jap nak p terjah. (=_=')


  2. kakyong Says:

    kakyong pun da remove.. bagus juga saling ingat mengingati.. nanti dpt banner baru.. kita tampal semula..


  3. cabut...cabut...takut dpt dosa free2 plak kan..hehe~


  4. Sari Says:

    okeh najwa, terjah laju2 tau..


  5. Sari Says:

    betui tu kak yong...nnti kita tepek balik ek..


  6. Sari Says:

    orait ibu mzw..larikkk



  7. kakyong Says:

    kak sari,
    meh amik banner baru kat blog saya.. ;)

    http://www.kakyong.com/2011/01/4th-cash-out-nuff-dan-banner-heartbeat.html


  8. Cute MuM Says:

    kadang2 lambat sikit update nya.. lagi2 kalo orang baru register.. 1 hari baru masuk akaun..


  9. Sari Says:

    okeh cute mum, nnti akan di check balik..tq


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung