Sari


Pengumuman daripada tuanpunya moonsweetgarden

MsG Contest 2009, The Winner is...

Seperti yang di janjikan hari ini 28 Sep 2009, akan di umumkan pemenang yang julung kali di adakan di blog MsG ini…

Dengan lafaz bismillahir rahmanir rahim

We are pleased to announce that

Pn. SARIBANON Bt ABDULLAH SAFFARI

is the FIRST WINNER of MsG Contest 2009

Terkejut dpt sms drpd Pn Ija bg congrats...cpt2 bukak blog MSGnya dan hasilnya adalah seperti di atas...

Rasa xcaya jer, speechless n teruja kejap...senyum dah smpai kt pancaindera yg mana satu pun dah x tau dah..biar betul ni? Nama aku tu (nasib baik x check kat i.c.)

Nak tau hadiahnya?

Jeng jeng jeng...


1st PRICE / GRAND PRIZE
(Worth up to RM450) ~ BANGKOK 3 DAYS 2 NIGHTS for 2 person
+
~ Complimentary prize from MsG (Worth up to RM60)


Ribuan terimakasih pd Pn Ija sbb anjurkan contest..jutaan terimakasih pd En Shohaimi yg menaja hadiah yg cukup marvelous n semoga bisnes bertambah sukses n rezeki bertambah berlipat ganda, Aminnn...

Tahniah juga kpd semua blogger yg join contest ni...









Labels: | edit post
5 Responses
  1. mama tisya Says:

    wah dpt 1st price yg lumayan..tk sia2 kn msk contest...tahniah2


  2. sari Says:

    timakasih...mayb dpt aura kwn2 blog yg slalu menang mcm mama tisya ni...hihi


  3. Sitisifir10 Says:

    tahniah....he he......nak tumpang pegi sekali tak bleh ka?


  4. meriah sungguh hadiah tu. kalau pergi jangan lupe beli sokvenier ye..congrats! tapi kalau g sane make sure survey tempat makan dulu, nanti jadi mcm my husband..tak pasai2 kene makan kat kedai arab jek ari2 pasai tak tau tempat muslim food.


  5. sari Says:

    siti sifir : timakasih, aura pn pija gak ni..nk ikut boleh ajer, jom bwk baby dlm puyut tu skali...

    miszmama@haslinda : tq2..psal makan yg riso tu...nnti ble ler sruh en. hubby bg tips2 yer...


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung