Sari
Salam semua...
Alhamdulillah rezeki contest dah muncul...
Dpt email dari tuan punya blog Chibby Kun Shop, Aryn Salleh bgtau yg saya adalah pemenang utk March Giveawaynya...


Terima kasih daun keladi kat Aryn, nnti klau ader contest lagi ksari join lagi ekk..lalalala
Labels: | edit post
10 Responses
  1. tahniah k.sari... semoga beroleh lebih kemenangan tahun ni :)


  2. chugie Says:

    tahniah k.sari.. rezeki murah atas usaha kite kan.. syoknye lah dpt hadiah ni.. :D


  3. Sari Says:

    timakasih wan n chugie...hrp korang berdua pun dpt rezeki gak..


  4. tahniah K.Sari. dah masuk April Giveaway ZIefauzi tak? kalau nak join, http://ziefauzitogether.blogspot.com.
    kalau sudi tulisla sy sbg referral. :D


  5. Siti Says:

    Tahniah..sonoknya dpt hadiah.


  6. Sari Says:

    temp.hosewife - tq..nnti klau sempat ksari terjah yer, gud luck 2u

    siti - sonok giler sbb dah jenuh join baru ni sangkut..


  7. fa10 Says:

    alhamdulillah, murah rezeki


  8. rezeki tu...k nanti leh join lagi jgn putus asa yerk...




Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung