Sari
Salam semua...
Kali ni n3 psl rambut lagi..
Cuti hujung mggu baru ni saya agak kurang kesihatan so aktiviti hanya indoor jer...xlarat punya psl dapur pun xberasap u..hal umah pun saya xamik port sgt...nak rehat, nak rehat...rupanya dlm diam ader aktiviti yg dah jadi kat bilik belakang...tau2 jer budak kecik ni muncul depan saya dgn lolipop dlm mulut n sengeh2..siap panggil lagi..mak!!

Nampak x rambut Amni dah jadi lurus semcm? saya tanya dia saper buat ni? Kakak...mula nk marah tapi tgok mukanya mcm enjoy jer terus xjadi n sebenarnya saya pun rasa gelihati tgok rmbutnya jadi kejung camtu..dah biasa tgok rmbut gulung n kembang mcm kat bwh ni tu yg rasa lain kot..

Bebudak ni xble la nak leka skit, ade je projek diaorg..pada kakak, jgn buat slalu ekk, rosak rmbut Amni nnti...

Labels: | edit post
5 Responses
  1. Siti Says:

    eh..comeinya rambut yang kerinting tu...siti suka sgt tgk..teringat kat anak2..


  2. anak sulung sy Fathini pernah gunting rambut dia sendiri masa sy tengah sibuk memasak kat dapur. dia selamba je cakap "Mama, come and see what I did". mula2 marah tapi dlm hati aduih tergelak jugak sbb kreatif pulak dia potong mcm layered.


  3. Nadiah Sidek Says:

    mcm mana blh jd lurus cmtu? bdk2 mmg cmtu kan..ada je kerja yg nak dibuatnya


  4. Sari Says:

    siti - oo rmbut anak siti pun gulung2 ek?msti comey..hehe

    temp.housewife - haha, tu lagi kreattif tu siap ble buat layered

    nadiah - tu penangan alat iron rmbut tu..xder keje cari kerja, hihi


  5. Sitisifir10 Says:

    anak saya semua rambut lurus.....takleh imejin camne ek kalau tiba2 kerinting


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung