Sari
Salam semua...
Ni sajer nak tunjuk (ke menunjuk) adiah yg saya menang dlm contest
Chibby Kun Shop aritu (semalam sampainya)..timakasih pada Aryn atas hadiah yg comey itu...
Ni la rupa hadiah tu...

Close-up skit teddy bear tu

Close-up mini hanger plak

Okeh, itu jer yg dpt dikongsikan buat masa ni, mntak diri dulu..
Labels: | edit post
4 Responses
  1. tahniah2.... comel lah...


  2. K.Sari letak little bear tu kat mana? gantung buat hiasan comel tu.


  3. Siti Says:

    tahniah...ramai sungguh hari ni siti baca tentang kwn2 yang menang nihh.


  4. Sari Says:

    siti nurkhijah - tenkiu, mmg comel lote
    temp.h/wife - letak kat meja keje kat opis jer..klau bwk balik umah nnti jadi rebutan jer..hehe
    siti - xper, pasni siti plak menang yer..


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung