Sari

Salam semua...
Semalan taman perumahan saya digegarkan dengan bunyi bising yg mengujakan...berbondong-bondonglah penghuni kat sini kuar rumah nk tau dari mana dtgnya bunyi kuat tu...rupanya ader helikopter yg nak landing kat padang taman kami..bukan satu tapi dua tau..so bayangkanlah bising n meriahnya suasana kat padang...mcm ader pesta..
Hari ni helikopter dtg lagi...bukan setakat landing tapi berlegar-legar kat atas taman mcm buat show...sebenarnya heli tu pasukan bomba punya...diaorg bwk bendera sempena keberangkatan Sultan Perak ke balai bomba diaorg..justeru ader pertunjukan n lintas hormat skit...mmg puas la org2 kat taman saya terutama budak2 sbb dpt tgok ahli-ahli bomba pasang bendera kat heli...free2 jer tengok siap ble sembang2 lagi dgn abang2 bomba tu...bertuah korang ek..
Anak2 n hasben pun xlps peluang gi padang untuk tgok sama..saya? tgok gak tapi dari tingkap jer sbb padang tu kat depan umah jer...heheh
Jom arr layan skit gambar2 heli tu...video pun ader tapi saya x khatam lagi camner nk letak kat sini..huhu

Heli..tggu jap, xabis masak lagi ni...
Labels: | edit post
4 Responses
  1. kelakar K.Sari tulis "tak habis masak lagi". hehehe


  2. Sari Says:

    haha..nak cibuk2 gak nengok heli tu..


  3. IdzaLia Says:

    uishh.. best tu dpt tgk free show gitu.. hihi


  4. Sari Says:

    klau dpt naik lagi best kan lia..hehe


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung