Sari
Salam semua...
Klau perasan skang ni ramai dah jumpa satu enjin carian yg mcm Google tu..namanya My Look, rupanya mcm ni..

Dah beberapa hari saya letak menda ni kat sidebar tu tapi xsempat2 nk buat n3 psl ni..dengarnya klau kita buat carian guna my look ni ader certain amount yg kita ble dpt dgn syarat kita register..cumanya sehari hanya ble buat 5 carian jer...klau ader yg nak tau lebih detail ble klik
http://mylook.com/join.php?x=24204 untuk lebih faham sbb saya pun baru nak mencuba n xbrani nak bagi informasi yg terperinci..takut silap u, hehe..so klau nk cuba teruskan klik SINI n klau xnak pun xper..tiada paksaan yer..

Labels: | edit post
4 Responses
  1. fa10 Says:

    mcm pernah nmpk logo gitu tp di mana erk? thanks berkongsi info


  2. Sari Says:

    dah byk org guna enjin ni, ksari pun saje2 cuba je..




Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung