Sari

Masih dlm kepeningan nak cari template utk blog contest..org lain dah beratus contest @ GA yg dibuat dlm satu blog khas..contest jer..saya ni plak baru ler nak merasa buat..bukan byk sgt entri pun kat blog Fitrah Cinta ni cuma kadang tu sendiri yg rasa serabut..kejap citer A, kejap citer contest..dah jadi mcm rojak pasembur je..

Harap dpt dibereskan dgn kadar segera blog contest saya tu..x sabor nak join contest2 n GA2 yg meletups tu smua..lagi semangat bila kena tag..

Tunggu ye kengkwn..*prasan mcm ader yg tunggu plak*
Labels: | edit post
2 Responses
  1. kakyong Says:

    kenapa tak guna blogger designer template ajer...


  2. Sari Says:

    saje gatai nak cari2 lain..dah siap dah tapi mcm xcomplete jer..ble la jenguk kat http://duniacontesku.blogspot.com


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung