Sari
Hari ni baca beberapa blog psl penipuan BW..xsangka ader gak org yg sanggup buat camtu..mmg xikhlas langsung nk berblog..patut le saya terperasan asik org yg sama je yg singgah kat shoutmix..memula tu rasa terharu gak sbb org tu rajin singgah..hari2 dtg, lebih dr sekali plak tu..terperasan la teman kot2 blog ni ader peminat setia..rupanya dusta dan sandiwara semata..cehhhh..

Harap kengkwn yg yg gune chatbox tu, tukar la ke shoutmix..cepat2 buat website lock kat shoutmix memasing..klau nak tau camner diaorg tipu n gunakan blog kita utk buat duit tanpa kita sedari, ble terjah blog Pendekar Kuda n dapatkan cara2 nak buat website lock kat SITU..timakasih bebyk kat rakan blogger kita ni yg bagi info psl ni..klau x, senang2 je orang2 amik kesempatan kat blog kita..cepat2 ke sana ye..

Saya jugak dah amik badge Anti Fraud Blogwalking dari rakan blogger yg sgt2 kreatif, WAN yg sudi designkan badge ni n bagi free je kat sesapa yg nak..badge tu sbg tanda kita anti pd mereka2 yg melakukan penipuan blogwalking..jom kita pakat ramai2 tepek badge tu kat blog..

Nmpaknya mcm2 taktik yg org ble guna utk kepentingan diri n poket..jadinya kena lebih hati2 n bykkan pencarian info tentang dunia siber ni..

Apalagi..jom sekat pencopet tu smua sekarang!!!!!!
Labels: | edit post
12 Responses
  1. trimas k.sari :D wan gunakan AFBW ganti nama badge panjang tu, kredit utk idea akak :D


  2. SHA Says:

    terima kasih dengan info ini...kalau tidak saya pun tidak tahu menahu kisah ini..thanks again.


  3. Sari Says:

    okeh wan..no problem


  4. Sari Says:

    same2 sha..sharing is caring kan..war2kan ekk..tq


  5. Nia Says:

    thanks for sharing ya dear!
    terjwb kemusykilan selama ni..


  6. Qaseh chenta Says:

    baru terbaca psl penipuan tue gak td geram pun ada...


  7. ibu_Arifa Says:

    jom kita boikot mereka!!! jahat tul mereka2 nih.. main kotor yaaa..


  8. Sari Says:

    welcome nia.. :D


  9. Sari Says:

    mmg geram tau qaseh..amik kesempatan btul diaorg ni..


  10. Sari Says:

    jom2 ibu arifa..kita pangkah diaorg tu..


  11. ozzy Says:

    saya sokong..patut siarkan je nama2 mrk semua tu..
    " KEMPEN PERANGI BLOGGER PENIPU "



Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung