Sari
Hari ni semua rancangan blog tergendala sebentar mcm siaran tv dulu2..

Ingat x gambar ni???

Xtau apa kenanya sedari pagi smpai ke ptg blog ni xble dibuat entri..loading punya la lama..ruangan utk menaip langsung xder respon..ajernya paneh ati teman dibuatnya..dah jenuh keluar masuk blog tapi hampeh kelapa..nak sedapkan hati jenjln je la kat blog org..amik angin, amik mood dan segala amik la smbil menjerit-jerit kat shoutbox dema..haha..

Anyway mlm ni evertyhing back to normal..dah boleh menaip sambil tersenyum simpul..rupanya rindu jugak kalau sehari x update blog kan..nmpk ader yg tengah mengangguk tu..

O ye..blog contest saya dah siap..cuma blog tu rasa mcm umah xsiap jer..contest pun baru skit sgt yg join..kalau sudi nak singgah *smbil bwk buah tangan* jemput le ke http://duniacontestku.blogspot.com..lepas ni smua contest atau GA smua kat umah sana..kalau ader GA @ contest yg menarik tertarik tu jgn lupa bisik2 kat saya tau..i pun nak join jugaks..
Labels: | edit post
2 Responses
  1. fa10 Says:

    nnt fa10 masuk sana!

    sblm tu nak mintak kak sari vote utk fa10.. NO13 ye! thanks

    http://ellismelia.blogspot.com/2011/01/jom-undi-peserta-contest-deqlis.html


  2. Sari Says:

    salam fa10,
    okeh, nnti ksari pun terjah sana plak


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung