Sari
Banyak rupanya contest sempena raya..ni ader satu yg sempoi sesangat..xcaya jom terjah SINI
Senang cite copy paste jer ayat kat bwh ni..tu jer..
Memory: 1GB

Accessories: Earphone, CD, Manual, USB Cable & Battery Charger

Raya tahun ni saya nak layan lagu Selamat Hari Raya, Balik Kampung, Dendang Perantau dan lain-lain dengan MP4 yang dihadiahkan oleh MediaHehe..

Kalau terasa nak MP4 ni gak, boleh usha www.gambarhehe.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kalau nak memang kamera digital plak, copy paste ni



Raya tahun ni saya nak tangkap gambar kuih semperit, lemang Pak Ali, ketupat rendang dan semualah dengan Kamera Digital yang dihadiahkan oleh MediaHehe..

Kalau terasa nak Kamera Digital ni gak, boleh usha www.gambarhehe.com

Tarikh tutup 25/08/2010..jom cepat2..


Labels: | edit post
5 Responses
  1. b.O.n.d.a Says:

    waaaa..syiOknye..
    tapi tak dapek nak bukak..Opis blOk..
    nanti kat umah kang lah saya jOin jugak lah =p

    last but nOt least, gOOd luck tO yOu!
    =)


  2. Sari Says:

    kenapa tak boleh nak letak link ni kat ruang komen tuanpunya contest? dah byk kali buat tapi failed..huwaaa
    harap sesapa yg dah join n dpt hantar kongsikan dgn ksari yer...


  3. Sari Says:

    ok bonda, join la..klau boleh antar link kat ownernya bgtau yer..


  4. MediaHehe Says:

    tahniah berjaya join.. jangan lupa ajak kawan-kawan.. =)


  5. Sari Says:

    yeahhh..akhirnya tuan tanah dah komen..baru le lega..tenkiu bebyk..hehe jugak


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung