Sari
Timakasih kat mamalyna sebab tag saya utk join lucky draw ni yer..cabutan ni mula 6 Ogos sampai 10 Ogos 2010 jam 1 petang
ni banner tuan punya kedai, nak join ble klik kat banner tu atau


klik jer kat Littlecolourshop

Skang saya nak tag kengkawan lain gak..Wansteady, Ibu Arifa dan Suziey
Klau rajin ble la buat slogan
"saya suka kambeng sebab..kambing mahal walaupun xmandi, eh xla..suka kambing sebab baru jer pandai minum susunya sebab susu ni susu kedua terbaik di dunia selepas susu ibu" betul x jiya???

Labels: | edit post
4 Responses
  1. ::Mamalyna:: Says:

    kak sari, sudi join giveaway nie... saya baru nak kasik tau kak sari..... good luck untuk kita yer..hehehhe,


  2. Jiya Says:

    kambeng mahaittt woo w/pon x mandi! tu pasat susu dia banyak khasiat sbb tak mandiii. jd ibu2 jan lak tak mandi.. tau la susu ibu lebih khasiat dr susu kambing. kihkihkih! good luckkk!!


  3. ~aSHa~ Says:

    good luck ye..

    asha tak sempat buat tag giveaway aritu...arini baru leh usha sana sini


  4. Sari Says:

    mamalyna - ok, bereh, gud luck utk kita

    jiya - tenkiu dah jenguk lupa mandi, hehe

    asha - orait, kayuh pelan2


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung