Sari
Alolo, sweetnya blouse nih..warna cokelat plak tu, mmg xtahan tengok, klau dpt pkai lagi la gempaq..boleh la cuci2 mata kat Aisumi punya blog, ader pakaian, aksesori, kasut dan macam2 lagi la..
Terangkan kenapa pilih gambar tu..sebab berkenan dgn blouse tu, simple, sempoi dan santai banget...Aisumi, nak nak nak...
Saya tahu contest ini dari ..............? dari tuan punya blog sndiri, Aisumi masa blogwalking tadi...
Tarikh tutup akan diberitahu kemudian: __ / 08 / 2010
Jom la korang join lucky draw ni, pastu jgn lupa tulis ksari as a referral ekk...tenkiu..
Labels: | edit post
2 Responses
  1. yieyy! thanks join ;) dah masuk senarai..


  2. Sari Says:

    yeah..tenkiu aisumi


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung