Sari
Hari ni baru stat keje lepas 5 hari cuti, harap semangat bekerja berkobar-kobar dan rupanya memang tersangat la bersemangatnya sebab kawan sebelah meja tunjuk sampul ni..

yess, hadiah dari mama syafi (contest cabutan bertuah) dah sampai masa saya cuti aritu (jumaat)..timakasih bebanyak yer puan shuhada sbb bagi hadiah yg sangat marvelloues ni..suka sangat sebab bukan saya jer yg dapat, anak2 pun dapat gak..

jom kita tengok apa yang ader..
1) buku cerita dari buku prima, tajuknya Dengarlah Cerita
2) mainan yang boleh cop2 tu (nak explain xreti)
3) Garnier whiten & protect moisturizing cream

Meriahkan hadiahnya..okeh, pada kengkawan yg lain nnti kita join contest lagi yer..
Labels: | edit post
7 Responses
  1. tahniah k.sari >< happy tgk kawan menang contest. moga2 murah rezeki selalu. wan kalau dpt rubber stamping tu sure habis buku kena cop2 hahahha


  2. Sari Says:

    timakasih wan, klau buku jer kena cop xper la, ni takut abis sofa2 sekali kena..haha
    by the way, ksari dah tag wan utk contest cabutan bertuah 5 hari tau, nnti join ekk


  3. Ummi Hanie Says:

    sama2 tahniah again k.sari...

    wah terer dah buat entry..hanie belom buat lagi tp buku tu dah abis anak baca..hehe :p


  4. mama zharfan Says:

    congrats!! best ajer menang apa2 pun sbb dpt brg free ;)


  5. Sari Says:

    ummi hanie - wah cptnya abis baca, tahniah jugak, nnti buat n3 gak tau..i tggu

    mama zharfan - tenkiu, betoi3x :D


  6. fa10 Says:

    tahniah, tahniah... saya join juga tapi tak bertuah la.


  7. Sari Says:

    timakasih fa10, xper ble cuba lagi lainkali, keep it up dear


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung