Sari

Nak tau x berapa berat baby ni masa lahir hari Sabtu aritu? Jangan x tau kome...berat baby Chun Chun ni ialah 7.04 kilogram!!! Uhuk uhuk, telan ayor lior teman nengok beratnya...anak2 teman yg berat biasa2 pun ajernya jenuh, inikan plak seberat itu....pffftttt

X pasti le baby ni lahir normal atau operation..xder plak dibagitau...yg pasti baby ni la baby paling berat kat negara China sejak tahun 1949...

Gambor kat atas tu tunjuk nurse tengah mandikan dia...mesti selesa n gebu je pegang badan Chun Chun tu kan...*bestnya kalo dapat picit2 dia* :p

Labels: | edit post
2 Responses
  1. Zie Fauzi Says:

    memang besar la... rasanya operation kot... kalau normal kagum la... yg berat biasa2 ni pun susah nak teran....


  2. Sari Says:

    zie~ harus la tu..kalo normal rasa ngeri plak..heheh


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung