Sari

Mcm nak senyum kambing je bila tetiba dpt surat dari Bio-essence..dalam tu dia bagi sample sleeping mask..apa ke namanya..Tri-Action Aqua Boost..dah xingat bila masa teman isi borang psl produk Bio-essence ni tapi org dah bagi free rembat je la kan..

Kalau ikut directionnya kena pakai dari mlm sampai ke pagi..maknanya tido dgn topeng muka la yer..ajernya keras kejung le muka teman nanti..agak2 esoknya kulit jadi mcm baby x? klau dpt cenggitu mmg teman taram la produk ni cumanya mampu ke? xpenah terpikio pun nak guna produk2 mahei (mahal) sbb tau kulit muka ni ble masuk dalam kategori ala2 je..kenanya beli mahei2 tapi x sesuai, idak ke cukup bulan makan cucur kosong je..hahah..

Xpe le, teman try je..menda free weh..klau comey nnti teman eksen le kejap, klau idak, anggap le kulit teman ni dah xmakan saman..tepek bedak sejuk je le nmpaknya..
Labels: | edit post
7 Responses
  1. salam kenal... kelakar bila bc... teringat my officemate.. tertido dgn pakai mask.. skali esok pg bgn muka dia keluar bintik2... tp tu produk clinique.. haha.. jaga2 aaaaa


  2. Sari Says:

    salam kenal jugak iela fazielah.. :D
    alamak, produk clinique pun kuo bintik2 ek? mmg kena jaga2 tahap gaban nih..klau tak, mau cik abg ingat hantu kak limah baru balik konsert AF..heheh


  3. Yati Says:

    Dah cuba ke wei? Ate.. camane? Teman guna bedak kulit rambai je, tak sesuai guna produk-produk macam-macam ni, sebab kulit sensitip. :)


  4. Sari Says:

    Yati~blom try lagi ler..gayat plak rasanya..hikhik


  5. Ummi Hanie Says:

    salam kak sari,
    apoe kabo?
    lama xsaling menjengah kan...
    hanie lame dan jarang2 layan mcd ni..lgpun xde kat area hanie ni...ade pun jauh sikit , berpuluh km juge le ;p


  6. UMMI HANIE Says:

    eh kak sari,silap pulok...itu komen utk entry mcD...hehe :p peace!


  7. Sari Says:

    ummihanie~ a'ah lama kita x berkeep in touch yer..nengok le tu, smpai silap n3 nk komen..hehe..lawok..


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung