Sari
Semalam dapat mesej kat facebook..."anda pemenang share & win" dari Ly...Shawl...

Wahhh, lamanya xmenang contest/GA...blog contest teman yg kat SINI tu pun dah jarang2 teman hapdet...asik maleh manjang..menang nak..aci ke gitu?tetttttttt

Kiranya ni kali ke 3 teman menang contest online...ala, menang yg ciput2 je..contest online ni enjoy sebab senang bebeno nak joinnya...semua org boleh join..just like, share pehtu tinggal komen...siappp

Kata yg bagi hadiah tu arini dia poskan hadiah...no. tracknya pun dah ada...so teman tunggu je la apa hadiah yang misteri nusantara itewww....
Labels: | edit post
4 Responses
  1. kakyong Says:

    kalo shawl mesti dpt tudung le kot... heheh.. ;)


  2. Sari Says:

    k.yong - rasanya gitu ler
    *reti ke teman ni pakai shawl:p*


  3. MamaYatie Says:

    wah surprise ni...mesti tak sabor kan


  4. Sari Says:

    mama yatie- perkataan misteri yg buat xsabor tu..heheh


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung