Sari
Arini baru stat keje setelah bercutian sejak awal minggu...kalo tiap2 minggu macam ni kan best..keje sehari je..haha..ingat opis sdn. bhd. ke?

Sehingga semalam, hal2 sekolah nampak mcm smooth...yang tahun 1 dah ok naik bas n turun bas..tu pun dah berbakul-bakul pesan.."ingat bas yg mana, ingat turun kat mana, tunggu bas berenti baru bangun"hehe..agaknya dia pun dah boleh hafal skrip tu..biasa la kalo x membebel bukan mak namanya...*wink wink*

Yang tadika 4 tahun pun dah mula join kengkawan..abih hati dapat uniform..harap2 tahan lama bila pegang pensel... yg best tu x abis2 citer pasal ramai kawan pakai selipar angry bird..haha... hottest item la katakan..masa gi antar anak yg tahun 1 tu pun merata alam ada burung tu..penin jap..mujor kat umah teman sehari dua ni angry bird xbrape nak masuk sbb ader Ben 10 n Barbies..heheh

So far, ble le teman bekerja dgn tenang..no more worried..harap2 mak bapak kat luar sana pun x risau2 lagi yer..dah beso dah anak2 kita tu..bior la diaorg berdikari..chewahhhh...*dlm ati, dah tuanya teman...!*


Labels: | edit post
4 Responses
  1. kakyong Says:

    owh yg 4 tahun dah masuk tadika yer..

    kak antor tadika mana??


  2. Sari Says:

    ksari antor tadika dekat dgn umah..cikgu tu buat tadika n taska sekali..senang sekali harung..


  3. sy tak boleh ambik cuti nak tengok anak masuk Thn Satu. Suami yg terpaksa ambik cuti. Yg adiknya ok je sbb masuk lima thn dan dia dah biasa kat tadika tu.


  4. Sari Says:

    xper la nur..budak2 sekarang cepat je oknya :)


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung