Sari
Arini dah 2 jan 2012..mana2 pegi pun org asik cakap pasal azam baru..bersemangat memasing ye..mcm semangat bunga api yg berdentum dentam kat langit masa mlm tahun baru.. Sehari dua sekolah nak bukak dah..ader lagi sisa2 utk siapkan apa2 yg patut utk anak2..biasa le last minit punya preparation..xble diamalkan selalu tu O:-) Teman pun sesaja le nak ucap Selamat Tahun Baru 2012 pd semua kenkawan maya samada di blog, facebook n twitter..moga azam kome di tahun 2011 tercapai..kalo x, ble le bwk ke tahun ni..yg penting bukan azam tapi cara n usaha kita utk mencapai azam tersebut..asalkan niat kita ikhlas, insyaAllah semuanya akan dipermudahkan..aminnnn Moga kita sama2 jadi insan yg lebih baik :-D published by blog it
Labels: | edit post
4 Responses
  1. kakyong Says:

    selamat tahun baru kak sari.. ;)

    ditag utk ga
    http://www.kakyong.com/2012/01/cik-suzlins-first-giveway.html


  2. Sari Says:

    slmt tahun baru utk k.yong jugak..
    tq tag..nnti ksari singgah ye ;-)


  3. Nadiah Sidek Says:

    selamat tahun baru kak sari :)


  4. Sari Says:

    timakasih nadiah..lama kita xsembang kan..slmt tahun baru 2012!


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung