Sari

Wahhh, lamanya xmenaip kat sini..tgok ler last update entri..what?? 3 Dis aritu? nak masuk 5 hari xmenjenguk blog sendiri..apa kenanya?

Sebenornya arini ni pun baru stat keje..saya dilanda ketidaksihatan yg tidak mengizinkan untuk mengetuk jari kat sini..mmmg rindu weh nak berblog tapi..apakan daya..ditambah plak dgn line internet yg mmg bikin panas..rasa nak bagi flying kick je kat broadband tu..GRRRRRHMPKH...

Tapi skang ni dah sihat balik..*jog2 setempat jap*..semangat dah membara utk melabun kat sini smbil BW kat umah korang2 semua..nnti kita back to normal yeah..
Labels: | edit post
2 Responses
  1. Cery Says:

    nape tak sihat..ciann..take care yer..marila ty shaklee..hheehe


  2. Sari Says:

    a'ah la cery, demam satu set cukup..ni tggl batuk jer..uhuk uhuk..
    anyway tq 4 yr concern..rmai org dah offer mcm2 ubat ni..hehe


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung