Sari

Disebabkan kurang kesihatan sejak semalam, makanya perancangan hujung mggu terpaksa ditunda..sian anak2..beg2 dah dikemas, alih2 xdapat nk diteruskan..sori yer smua..mmg xble nak travel mggu ni..

Jadinya utk mengambil hati, pagi tadi bwk la diaorg terjah kedai alat tulis..apalagi, sesi memilih dan meng'compare' bermula..biasa la budak2..sorang amik pen, smua nk pen,sorang amik kaler, smua nk folow..ha..amik jgn xamik..

Seronok sebenarnya melayan anak2 buat persiapan nk bukak sekolah..walaupun aktiviti tahunan di hujung tahun, enjoynya tetap sama..diaorg tu namanya belajar tapi kadang tu barang aper nak beli pun boleh lupa..kita ni la kena jadi ala2 auditor, kena check n balance..xble ader yg terlebih barang, kang xpasai hentak2 kaki dlm kedai..

Ini kira baru fasa satu..belum masuk baju, beg n kasut..sehari pun x cukup nak settlekan diaorg..yg penting ongkosnya kena cukupin..busuk2 pun main ratus2 jugak..tu baru alat2 tulis..

Harap2 barang2 ni dpt la bertahan..paling kurang 6 bulan..selalunya gitu la..xpenahnya cukup..ada2 jer barang yg hilang..sabor jer..
Labels: | edit post
6 Responses
  1. SyUhAdA Says:

    besnye..
    wat la lg..
    hee~


  2. UmmiRosma Says:

    Yea betul tu....
    I prefer the Faber Castle brand for the colour pencils...
    Kena budget betul2...supaya tak rugi...


  3. MamaYatie Says:

    huhu..hjg2 thn byk rm sungguh nak pakai kan..



  4. Sari Says:

    ummirosma, anak yg besar2 mmg kena bli branded skit, tahan lama n diaorg pandai jaga barang..cuma kat yg kecik kena bagi yg biasa2 je sbb slalunya ilang ntah kemana..huhu


  5. Sari Says:

    betul tu mama yatie..kadang tu garu2 kepala pk nak bagi cukup..hehe


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung