Sari

Hari Sabtu, pepagi dah gerak ke Kulim..sepupu (lelaki) kawin..Sepupu ni antara yg rapat sbb masa dia kecik2 dulu saya penah jadi baby sitter dia..hehe..siap tidokan dia dlm buai lagi..jenuh la menyanyi-nyanyi nak bagi dia lelap..alih2 skang ni dah beso pjg..dah beristeri pun..agak2 dia ingat lagi tak zaman kecik2 dia yg berhingus dan x berseluar tu..auwww..

Hari Sabtu tu kira kenduri umah pompuan..kat Baling..cadangnya mmg xikut rombongan ke Baling so pakaian pun jeans je la..alih2 sampai umah sepupu diaorg ajak sekali sbb umah akan dikosongkan..apalagi, kelamkabut la tukar baju kurung yg xbergosok tu n disebabkan kekalutan tu saya tertinggal handbeg...waaa..dgn henpon, dgn kamera..smuanya tertinggal..kira pegi Baling tu mcm pendatang tanpa izin plak..frust banget sbb xdpt amik gambar kat umah pengantin pompuan...nasib dpt makan makanan pengantin, sejuk skit hati..heheh..cuma katanya ader hidangan daging itik...apakah saya dah termakan daging itu????*tawakal atau lupakan je rasa sang itik?*

Abis Baling, balik ke Kulim..pehtu gi balik umah mak kat Sg. Petani utk tido..haha..igt nak join sedara mara yg lain kat Home Stay tapi dah janji ngan mak..lagipun anak2 dah xsabo nak jumpa sepupu diaorg kat Sg. Petani...

Ahad,kenduri umah sepupu..punya la lmbt caterer tu dtg..makan kul 12 tapi 11 lebih baru diaorg smpai..ada gak tetamu dah tiba..terpaksa la dioarg tggu sekejap..huhu..
Apapun smuanya settle n under control..meriah dgn pot pet pot pet..

Semalam ingat nak keje tapi Amni diserang keracunan makanan..xberenti dia poo dari malan..smpai merah2 *tut*nya..xsmpai ati nak tinggalkan kat taska..sekejap jer dah rasa badannya susut..sian Amni..apa la dimakannya kat Kedah tu..huhu..

Pada Abang Chik, Selamat Pengantin Baru..moga berbahagia hingga ke akhir hayat..cepat2 upload gmbor yer..

p/s - pada yg blum join GA saya, jom cepat terjah SINI..tutup 30/12/2010
Labels: | edit post
1 Response
  1. salam..

    selamat pengantin baru..
    buat sepupu..moga beliau bahagia hingga ke syurga..

    **follow ur blog **277


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung