Sari

Hari ni last day utk sesapa yg nak join GA saya..kalau yg suka join last minute tu *it's me*, ader masa lagi ni..saya tunggu smpai jam 12 malam ni *malam Jumaat?*

Sambutan GA kali ni agak perlahan n kurang memberangsangkan dari GA saya sebelum ni..mungkin sbb kebanjiran mcm2 GA @ contest sempena hujung tahun..tapi xper, bila peserta sikit, peluang utk uols menang lebih cerah..heheh

Senarai peserta akan saya senaraikan selepas tamatnya tarikh luput GA..ini utk mengelakkan ader nama atau link peserta yg tertinggal..so harap bersabar yer..

Hadiah masih dlm carian..pemenang masih akan ditentukan spt yg telah disyaratkan*~ hadiah akan diberi berdasarkan jawapan yang tepat..kalau ader lebih sorang yg teka betul, pemenang akan dikira dari siapa yang hantar jawapan dulu*..

Dalam entri GA tu ader jugak angan2 kalau penyertaan menggalakkan dan ramai plak bagi jawapan yg betul, hadiah mungkin akan ditambah TAPI bila tgok penyertaan yg agak sendu, kena pk balik ni..

Aper pendapat korang????klau xder pendapat, kena guna pendapat*an* sendiri la jwbnya..kuikuikui..
Labels: | edit post
5 Responses
  1. Ummi Hanie Says:

    salam k.sari..lor xperasan le pule ade GA..teman arini sibuk berkemas nk blk kmpg..nk buat entry ape pun x dan..huhuhuu...


  2. nba-Nur Says:

    Salam.. Kak Sari, bila nak umumkan jawapan.. Tak sabar nak tahu keputusan.. hehe


  3. Sari Says:

    salam ummiehanie..xper la..next time ble join lagi..hepi travelling..


  4. Sari Says:

    salam nba-nur..sabar ek..tgh jenguk2 hadiah ni..hehe


  5. kakyong Says:

    terpulang pada puan penganjur.. :)
    kita terima jer apa jua kata putus penganjur..
    selamat tahun baru kak sari.


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung