Sari
Nak jadi pengunjung bertuah blog ni? ha jom cepat2 tangkap nombor 13110..kenapa no. tu? sebabnya esok 13/11 adalah besday saya...dah xjauh dah dari angka pelawat sekarang..jeng jeng jeng..

Siapa yg dapat 'capture' angka tu ble cepat2 buat print screen dan publish kat blog korang..pastu maklum kat saya kat sarisaffari@yahoo.com atau kat ruang komen n3 kat bawah ni..tinggalkan alamat email dan link url korang skali yer..

Hadiahnya? alah kecil-kecilan jer..

Moh2 kome klik2 cepat smpai kuar 13110..saper cepat dia dapat..
Labels: | edit post
2 Responses
  1. jimmy jimboo Says:

    happy birthday !!!

    sorry lmbt wish :)

    ajeem baru tau jee . sorry tau


  2. Sari Says:

    tenkiu ajeem...
    try la jadi pelawat ke 13110..


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung