Sari

Aritu layan citer ni..dah lama pun filem ni tapi baru dpt tgok..nk layan panggung asik xjadi jer..cari cd pun asik xder stok..last2 member bagi..apalagi download ler..Actually saya mmg minat Shah Rukh Khan (SRK) n Kajol..minat kat lakonan jer bkn orgnya tau..dolu2 mmg xmiss tgok diaorg dlm Kuch2 Hota Hai..peh tu layan plak Kabi Gushi Kabi Gam..ble saya n hasben layan wayang citer KGKG ni..3 jam lebih dlm panggung..masak gak la tapi mujor citer superb..kuar panggung ble plak cari cd lagi tu..ajernya haru..

Bila tgok citer ni ader la rasa kelainannya..especially xder adegan tari menari n tukar2 baju..first time la citer hindustan pelakon2nya x menari n menyanyi..mmg lega betui..jln citer mmg xble nk agak dari satu plot ke satu plot..kita jadi xsabar nk tunggu what happened next..touching tu dah tentu la..dari riak muka pun kita dah ble feel emosi waktu tu..

Tapi yg buat xpuashati sesgt tu sbb SRK ble kawin dgn Kajol walaupun berlainan agama..SRK Islam, Kajol Hindu..bikin panas betoi arr..ader la tunjuk scene semayang dgn cara yg berbeza, ikut agama memasing...huhu, rasa mcm menghina Islam jer..

Walaupun hati membara tapi layan je la sbb jalan citer yg lain dari biasa..kadang tu rasa x logik pun ader tapi dah namanya filem..ikut imaginasi pengarah la kan..

Anyway tercapai la jugak hajat nk nengok SRK dan Kajol dlm filem terbaru diaorg walaupun dah lambat banget...pada yg belum tgok..citer ni mmg highly recommended utk ditonton..4 star..
Labels: | edit post
4 Responses
  1. So Shy Lady Says:

    blum tngok cite ni...nmpak mcm best. 4 star ye, sari?


  2. Sari Says:

    klau blum tgk kena tgok tu..jgn nangis suda..heheh


  3. salam kenal..

    penah gak tengok cite ni..
    paling sedih time anak kajol mati kene belasah..
    sedih giler..


  4. Sari Says:

    salam mamadhia,
    mmg touching cmpur geram nengoknya..
    lagi sedih time kat spital tu..huwaaa


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung