Sari

Semalam dapat sms..Jusco J Card Members' Privilege : 11 nov - 15 nov 2010..yeahh, ape yg offer agaknya yer? Sape nak terjah, jom kita ke Kinta City Ipoh, tgok apa yg berbaloi nak diborong..macam tau2 jer kami org gomen ni gaji awal (8/11/10)..

Nak ikut? boleh jer, tapi klau ikut saya, window shopping je la jwbnya..hahaha..
Labels: | edit post
3 Responses
  1. nak kena terjah jg nie... tapi lama plak jj wat kali nie ye...


  2. Sari Says:

    a'ah..slalu sekejap jer..apa lagi, moh ler


  3. mama tisya Says:

    just nk inform..yg ni bkn jcard yg 1hari tu yg ni jcard priveilege hanya 15% diskaun je..slalunye yg privilige ni mmg lama dlm 3-4 hari camtu..kdg2 1weeks...kalo yg jcard day tu br smp 70%..and hanya 1 hari je...sharing is caring


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung