Sari
Salam semua...


Comey tak Qaseh? rasa nk picit2 pipi n nak gigit2 lengan n peha dia kan..
Ni mak Qaseh buat contest sruh teka brape berat dia? Ble x dukung dulu baru teka? Qaseh kat Batu Gajah jer kan..dekat la dengan makcik ni (uh tuanya pangil makcik)..kita jumpa kat TF nak Pn. Apash?hehe..

Anyway nak kena teka jugak ni...tekaan saya ialah 8.6kg (harap2 tepat n dpt sipi2 pun ok la kot)..
Pada yg rasa pandai menilik n biasa dukung baby2 gebu ble join contest ni, tekan jer QASEH
Tarikh tutup adalah 12 Feb 2010 (Friday) 10.00AM.




Labels: | edit post
5 Responses
  1. Ain Says:

    ain pun baru jer teka tadi....

    gud luck sari....


  2. Sari Says:

    gud luck utk ain gak...


  3. ibu_arifa Says:

    saya pun mcm nak join cak..tp xsempat lagi nak wat entry..good luck yer kak Sari :)


  4. ApasH Says:

    Salam,

    thanks for joining my contest. Ade prob skit..salah banner kt side bar. Patutnya blog banner saya bukan contest banner.

    Nak jumpe kt TF?? hehehe..umah kt ner??


  5. Sari Says:

    uik..salah ek..nnti ksari godek balik..tenkiu


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung