Sari

Salam semua..

Cuti panjang dah berlalu, dah stat keje walaupun sisa2 nak cuti masih tergedik-gedik lagi..nak citer aktiviti pun mmg xder yg kebabom sgt, setakat bwk anak2 ziarah moyang diaorg, mandi sungai yg cetek n melayan cuaca panaz dgn memalaskan diri utk kuar...dlm kepala asik pk psl blog yg demam2 manja tu, at last dah buntu sgt, tukar je la suasana yg baru, jumpa plak gambar cawan kopi, mmg tergoda la, tambah2 saya mmg suka Nescafe..(bila mnum nescafe tu prasan lawa mcm maya karin, heheh)

Pada yg dah jenguk2 template baru ni timakasih byk2..ramai yg bgtau xdpt nak komen kat kotak komen..ada masalah kat word verification..so saya pun trus buang je la menda tu..harap2 lepas ni dah boleh komen yer..saya pun kadang xdpt full view layout blog ni, ader je yg ilang, xpasti kenapa..al maklum bukannya reti sgt (xphm sebenornya) nak bedek2 script2 yg penuh makna tu..layan je la..anyway asal dpt berblogging ni pun dah kira okehkan..











Labels: | edit post
7 Responses

  1. Sari Says:

    yey, nadiah berjaya..tenkiu


  2. Wan Anie Says:

    salam ziarah.. dan salam perkenalan..


  3. Ain Says:

    chanteknya laman baru....


  4. Sari Says:

    wan anie - salam persahabatan juga dr ksari

    ain - timakacih sudi singgah




Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung