Sari

Dimaklumkan template lama saya yg rama2 tu dah x dpt diselamatkan, ada kacau bilau skit pada scriptnya spt yg saya sibukkan pd entri lepas..mmg berpeluh dan jenuh bertanya sini sana termasuk programmer kat opis tapi jawapan negatif..xtau apa masalahnya so dgn itu dah terbanglah rerama itu dan bertukar kpd template baru mcm yg dpt korang tengok ni..masih dalam pembikinan n penambahbaikan lagi so harap2 semuanya okeh...




Labels: | edit post
5 Responses
  1. Lynn Nasir Says:

    salam,

    layout ni dah pernah tengok kat sorg rakan blogger lynn, tapi yg ni is wayyyy better than the previous one :)


  2. Sari Says:

    salam lynn,
    haha ada gak layout sama ek, dulu masa layout yg first pun ada gak jmpa yg srupa, tu yg konon2 tukar gmbor rama2 tapi dah ader problem plak kena tukar lagik...anyway tq 4 your compliment.. :D


  3. Lynn Nasir Says:

    hehe..u r welcome. kena mesra-customer baru bersemangat sket nk browse brg. omputih kata "less is more" :)




Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung