Sari

Salam semua...

Malam mggu baru ni layan cerekarama Dunia Batinku..biasa la klau JS Picture punya drama mmg xrugi tgok, walupun tau gerenti Shiela Rusly yg pegang lead role tapi yg penting nk tau apa plak hasil tangan pasangan suami isteri ni yg biasanya lain skit cara garapannya....

Hasilnya?fuhhh..ble katakan sepanjang citer tu airmata, air hingus smua meleleh-leleh, xble tahan dah...ingatkan nak cover2 dgn anak2 kat sebelah tapi bila tgok diaorg pun dah terkesat-kesat mata, kira okeh la tu, kurang skit segan nk melepas perasaan..

Sebenarnya citer tentang pengorbanan ibu dlm drama dah biasa kita tgok, mcm2 kisah n tauladan ader smpai dah ble agak endingnya camner..saya pun bkn nak komen psl jalan citer tu cuma tetiba hati dipagut tanda tanya kalaulah umur saya sesingkat itu camner dgn anak2 yg ditinggalkan? Semudah itu ajal menjemput pastinya x der siapa yg dpt meramal kesudahan usia kita bagaimana coraknya...x dpt dibayangkan rasanya meninggalkan pinjaman2 (manusia n harta) yg ader di sekeliling..uhh berdiri bulu roma saya tau...errr ilang fokus jap...huhuhu


Labels: | edit post
7 Responses
  1. chugie Says:

    saya pun tengok cite tu.. memang sedih lah.. llebih part mak die kene himpap pokok.. adush!


  2. Sari Says:

    a'ahkan...terkejut skjap..
    by the way ksari dah pos tau adiah cd spongebob tu guna pos xpress ari sabtu, klau dah trima bgtau ek


  3. waaaa!! rindu nk tgk cerekarama!!!!


  4. teringat dulu2 selalu join arwah ma tengok cerekarama. lps tu kami adik beradik siap tunggu bila arwah nak menangis esp. tengok cerita2 sedih. skrg rasa rindu nak buat mcm tu tapi dah tak boleh. :(


  5. Sari Says:

    butterfly - try ler terjah2 kot ble download ataupun gi jer laman web tv3

    temp.housewife - alahai..i'm speechless


  6. kat website tv3 xderla kak... :( akk je la tlg rakamkan masuk blog.. nnt sy bg daging unta sekilo eh kikikiki


  7. Sari Says:

    daging unta?ana mau..ana mau
    klau ble download mmg dah rembat dah tapi kat opis ni keje2 mendownload dah di block..kat umah plak internet mcm siput sakit lutut..grrrr


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung