Sari
Salam semua..
Korang pernah main menda ni x?

Mesti prnah godek2kan..saya dulu slalu main jugak tapi asik kecundang jer nk buat tiap2 permukaan tu jadi satu warna..setakat satu tu senang kacang ler..bila nk buat lebih dah penin2 + fed-up pastu maleh dah nak pk pastu tolak tepi je la..haha..yg x best tu bila ader anak yg ble buat 6 permukaan dgn 6 warna, siap kat tgh2 tu ader warna lain plak..perghh...tercabar u...
Tapi xper, mggu lps masa gi TF bli brg trnmpk menda ni plak


Ha..ni mcm menarik jer, terus beli..sama spesis mcm kiub yg lama tu cuma hasilnya lebih pelbagai..lagi mencabar ooo sbb satu piece tu ble pusing 360 darjah..ble buat mcm2 bentuk..bila tgok kertas panduannya, mak aihh complicatednya..hmmm ni mmg tercabar btul so sejak semlm saya dok pusing kiri kanan depan belakang, berhempas pulas membanting jari meniru-niru gmbar2 yg ader n dgn rasa xcayanya ni le antara yg dpt dibina dgn gagahnya..heheh

WOLF
(ader mcm wolf ker?ntah ler)

CAT

DOG

Yes2..semangat nk buat lagi ni, kena cpt2 buat sebelum anak balik jumaat ni, klau dia dpt buat dulu smua2 tu, makan hati la saya..hihi



Labels: | edit post
1 Response
  1. IdzaLia Says:

    Lia pernah try main tapi hampeh le nak susun jd 4 segi blk...hihi


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung