Sari
Salam semua...

Tara..ader anugerah weh dari kengkawan mayaku..dari sehari ke sehari nak mempublishkan kat sini tapi ader2 je aral yang membujur lalu melintang patah..maaf sesgt pada 3 orang blogger yg dah tag saya utk menyahut award ni so inilah hasilnya...

Thank and link the person that gave you the award
~lynn, temporary housewife n butterfly
~

Pass this award to 15 other bloggers you've recently discoveres and think are fantastic
~ 15 je ekk..saya pun xtau nak pilih camner so nama2 yg ader kat sini adalah dipilih secara rambang semata-mata yer..xder unsur rasuah atau pilih kasih..so check it out~

~shafida, nadiah sidek, idzalia, zh-ena, ummie mirahaziq, ummie hanie, qaseh masyitah, fa10, hazlina, suesofieyya, irakecik, munira, falisha,alina n alia (maap le yer klau ader yg dah dpt award ni n dah buat n3 pun..tu smua di luar kawalan) ~

Contact them and tell them that they've won the award

~ misi ini akan dimulakan seberapa pantas yg termampu~

State 7 things about youself
  • suka membaca n menulis tapi nmpknya kekerapan itu semakin menipis, xtau ler sebab musababnya
  • sgt pendiam di zaman dara tapi akhirnya bertukar 360 darjah bila dah berkawin n ader anak2
  • teringin nak jahit baju satu keluarga tapi smpai skrg mesin jahit pun xder
  • biasanya org akan amik masa utk kenal sisi dalaman saya @ the other side of me..cecewah
  • orang suka citer masalah problem walaupun slalunya saya pinjamkan telinga jer, xder sijil nk bg nasihat
  • masa kecik kuat menangis smpai smua org surrender bila tangisan bergema
  • berangan nak round the world dgn hasben bila anak2 dah besor

Okey, dah abis dah..pada nama2 yg ader kat atas tu, klau dah baca n3 ni jemput la amik anugerah yg xseberapa ni yer, nnti saya dtg ketuk2 lagi bgtau n hrp2 pasni kita lebih tahu n kenal satu sama lain...

Labels: | edit post
6 Responses
  1. ooo k. sari masa kecik kuat nangis ye. hehehe.


  2. Nadiah Sidek Says:

    tq kak sari! sayang kak sari..muaahhh..hehe


  3. kak sari kene bagi hasben bace ni. mane tau dpt adiah mesin jahit nnt hehe


  4. Sari Says:

    temp.housewife - mmg kuat xigt,dh tua2 ni pun suka nangis gak tapi dlm hati jer..huhu
    nadiah - sayg nadiah jugak, muah3x
    butterfly - harap2 mcm tu ler,heheh


  5. Ummi Hanie Says:

    salam k.sari ,

    maaf baru arini Hanie brkesempatan nak kidnap award .. akk org ke-3 bg sy award ni..terime kasihhh bebanyak yer...hihi lawak juge akk ni ye...nnti sy buat combine skalik dgn 2 yg lain yer...thanx again ! :)


  6. bertukar 360 darjah.
    purata seorg wanita perlu bercakap 30ribu patah perkataan sehari. jadinya xblh nk komplen la kalu ibu2 ni jd kaki bebel hahaha....

    sama la kita k.sari. wan pn sama jenis k.sari jugak. jenis pendiam waktu muda bila dh tua gini beser mulut pulak hohho...


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung