Sari
Dah seminggu lebih filem ni ditayangkan di pawagam...dengornya kutipan dah lebih RM 1juta...tarikan utama filem ni dah semestinya hero dengan heroinnya...saper yang folow drama rantaian Tentang Dhia kat TV3 dulu, mesti masih teringat-ingat kat gandingan  teraju utamanya...ha...betoi ler tu...Adi Putra & Nora Danish....


Kome dah tengok ke filem ni? best x? amboi, ader yang angguk ader yang geleng...kalo nak komen kena ler pegi tengok dulu kan..baru adil...lagipun citarasa memasing kan xsama...best pada teman, xsemestinya best pada kome...

Teman dapat le kesempatan ke panggung nengok citer ni...layan dengan kengkawan...teman memang minat dengan lakonan hero n heroin ni...comelllsss + macho = ehem ehem

Personally, teman rasa citer ni tahap ok je...agak rimas dengan adegan romantika pasangan pengantin baru yang sikit over...xtau le kot teman yang kolot...xble terima scene yang cenggitu...yang pasti nora danish sangat chumell....adi putra biasa la...cool jer...sinematografi cantik...tertanya-tanya kat mana la rumah diaorang tu...atas bukit n nyaman sekali...

Citer agak slow...tunggu jugak bila la nak rasa touching ni...orang belakang ader yang dah nangeh...lambat bebeno lagu temanya nak keluor...xsabor nak dengor suara Adi Putra..kalo awal2 kuor, lagi "touched" kot heheh...ajernya pendapat sekupang teman...*winkwink*

Ending as expected...hepi ever after...untuk bintang, pendapat peribadi teman 3 bintang ajer...masih xdapat menandingi Nur Kasih n Ombak Rindu...betoi x bang???

Maap le kalo ader yang x setuju...senang citer, pegi je nengok Aku Terima Nikahnya....yang penting, tetap minat lakonan Nora n Adi Putra :D




Labels: | edit post
6 Responses
  1. zh-ena Says:

    baru nk tgk ari ahad nie



  2. Sari Says:

    zh-ena - ok gak tu..tgok dulu best ke x :D


  3. Sari Says:

    kisskiut - hehe...citer slow skit kan..no feel sgt :p



  4. Sari Says:

    Nur- 'feel' tu mcm xsampai je ;-)


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung