Sari

Sekarang ni hari2 orang dok citer pasal drama ni...memang jadi trending kat laman sosial...saper x tirgoda kalo heronya Aaron Aziz  kan...

Teman ni idak le nak komen pape pasei citer ni...sebab utamanya teman X PERNAH lagi nengok citer ni walaupun satu episod...atoiii, teruk ke teman weh? ohhhh...memang rasa ketinggalan ketapi ETS tapi apa nak buat...yang sebeno-beno belakanya teman X ADER ASTRO...mihmihmih....

Memang teman selalu terdiam kelu seribu bahasa bila kengkawan opis sembang pasal channel Astro...Maharaja Lawak ke, Super Spontan ke, Mania ke, Master Chef ke, apa2 citer ler...memang teman akan membatukan diri..*batu la sangattt*

Jadi bila ader kengkawan yang macam meroyan nunggu citer ni, teman rasa kejelesan le jugak...haha..mesti best banget penangan novel adaptasi ni kan....rasa nak nengok tu menggedik-gedik...tu la, saper suruh xmasuk Astro...

Apapun, sehari-dua ni teman dah boleh senyum simpul mengkarung... ader kawan kat opis dah download episod demi episod drama ni...tenkiu gojes...muah3x...lepas ni teman pun boleh melayan drama cintan-cintun dengan eksyennya...(kengkonon macam ader astro..hikhik)...

Yang penting sekarang ni ringtone teman OST Adam Dan Hawa...~Muara Hati~...cun nak  :)

 
Labels: | edit post
2 Responses
  1. kisskiut Says:

    hahhaa i tukang sharing aje...
    yg tukang donlod.. suraya ye.. credit to her hehehee


  2. Sari Says:

    kisskiut- heheh...credit to both of u...kalo ader yg baru kabo mak okeyyy :)


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung