Sari

Minggu lps dpt tengok sekerat je rancangan ni..rancangan apa? ni ha..talk show oleh Faizal Ismail a.k.a FBI, penyampai radio Hot FM yg femes n fofular tu..waktu siarannya jam 8.30 mlm, setiap Jumaat di TV9..

So sekarang ni tgh layan talk show FBI ni..episod mlm ni jemputannya ialah Cikgu Shida..penah dgar x nama Cikgu Shida ni? ala..yg selalu miming lagu kat You Tube tu..korang kenal kan..klau x kenal ni ha rupa orgnya..tgh posing ngan Faizal..hehe


Cikgu Shida ni masih single tau n dia mmg betul2 cikgu..cikgu sekolah rendah..klau tgok video2 ni kat FB @ You Tube mmg kelako n agak over..utk suka2 kira bole la..jgn xtau smua yg korang tgok tu Cikgu Shida buat sendiri..dari make-up smpai la editing..not bad kan..

Okeh, nak layan citer talk show ni dulu..
Labels: | edit post
7 Responses
  1. pak long Says:

    salam...
    cikgu shida memang best...nak dengaq dia nyanyi life


  2. Lia Says:

    Lia tengok jugak talk show ni semlm.. hihi
    brutal lah cikgu shida tu.. (",)


  3. Salam K.Sari,

    Nur tak berapa berkenan dgn Cikgu Shida ni. Bg Nur, dia cari publisiiti murahan. BTW, dah klik hb akk hr ni.


  4. Sari Says:

    kita tggu la kot2 ader cikgu shida buat live kt you tube ye pak long..hihi


  5. Sari Says:

    mmg brutal lia cuma agak over kan..


  6. Sari Says:

    akak pun kureng setuju dgn cara dia tu..plak2 dgn imej bertudung..kita yg nak segan..
    anyway tq klik hb akak..:D


  7. kakyong Says:

    teacher shida ni karektor dia nampak serius tp selamba.. ade juga kelakar nya.. kalo bahsa org peghok ~ 'nyadin' jer dia...


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung