Sari

utk detail apa yg ofer klik http://www.uo.com.my/

Wahai org2 Ipoh, tu ha UO Superstore ader buat member's day card..stat esok sampai Ahad (22-24/10/10)..pada yg biasa ke sini ader gak yg panggil tempat ni GM atau Greentown Mall..xkisah le kome panggil apa..klau rasa nak berbelanja boleh le serbu UO/GM ni..tempat ni antara shopping complex yg popular gak kat Ipoh ni sbb kat sini mcm2 ader..yg xder panggung wayang jer..nak main boling pun ble tapi serius lanenya xbest klau nak dibandingkan dgn Parkson/Ipoh Parade..sini klau time shopping raya mmg penuh n jammed sbb kat sini la tmpt yg paling byk jual pakaian especially pakaian Melayu..lagipun penjual2 kat outletnya pun majoriti Melayu..food courtnya pun byk kedai Melayu..

Tapi sebeno-benonya saya pun xbrape selalu dtg sini sbb tmpt feveret saya JUSCO (opss)..bukan aper, UO ni pada saya kurang menjaga keselesaan pengunjung..parking dah la kena bayar..xder diskaun pun untuk pemegang kad..booth nk bayarnya pun ada la 2 ketui..punya la seksa nak beratur pjg..pastu tempat parkingnya pun alahai..dah la x berturap, lubang sana sini, ader batu, ader lopak..mmg xberkenan sungguh..klau ader pape funtion, kat tmpt parking tu la diaorg nak letak khemah..lagi la xder parking..huhu

Apapun pada yg nak memborong kat situ esok..moh le gi ramai2..psttt..esok org gomen gaji tau..apalagi....
Labels: | edit post
4 Responses
  1. shi3la Says:

    wahh besnyer ader offer nih..maser sy dok Ipoh dolu Uo lahh tempat lepak waktu lunch...biler time pose lak dok ulang alik UO sampai ker raye..haha..

    salam kenal yer,rase macam pestime singgah blog nie


  2. Sari Says:

    salam kenal shi3la..
    kat Ipoh katne? msti dulu2 suka mkn roti nan kat food court tu kan..heheh, nyam3x..


  3. Lynn Nasir Says:

    salam,

    sebelum parking kenabayo, mmg kerap gak la pi sana. tukar2 angin shopping :) sejak dh kena bayo ni..maleh sikit. bukan apa..kat sana best kalu nk cari hp baru :D


  4. Sari Says:

    salam lynn,
    UO tu mmg tmpt org carik hp..smuanya ader janji fulus cukup, hehe


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung