Sari


Hahaha..xabis2 last minit punya join, sbb tu jarang2 sgt nak menang..xper la,klau ader rejeki ader la..okeh2..nak cepat ni, xble bebel lelama..straight to the point..kalau minat klik je Asha's Family n Contest For Anas tau..

Ok, calon-calonnya



Nama : Amni Zafirah
Umur : 2 tahun 7 bulan
Tarikh Lahir : 16 Mac 2008
Kategori : 1B - Little Muslimah (1 hari - 3 tahun)




Nama : Afza Umairah
Umur : 5 tahun 8 bulan
Tarikh Lahir : 22 Februari 2005
Kategori : 2B - Little Muslimah (3 tahun - 6 tahun)


HARAPAN untuk kedua-dua gadis cilik ni adalah semoga kalian menjadi muslimah sejati dan dapat memberi manafaat kepada kedua ibubapa (mak dan abah), agama, bangsa dan negara, aminnn..

Saya tag kat semua yg singgah dan baca n3 ni..selamat segera menjoin sbb tarikh tutupnya hari ni 20/10/2010 jam 2 petang...cepat komeee...!!!
Labels: | edit post
2 Responses
  1. AshAnas Says:

    salam meninggalkan jejak yg sy dh terjah entry contest... last minute pun diterima lagi sbb xlebih time lg, hehe... niway, thanks sudi join n good luck ya... sume lengkap n lulus


  2. Sari Says:

    salam ashanas,
    tq terjah n3..yeahhh dah lulus..tggu result je la ni kan...moga ader rezeki, aminnn


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung