Sari


Contest yang harus dijoin sbb meriah dgn hadiah2 yg disponsor oleh rmai penaja..itu tandanya tuan empunya blog mmg fofular dan femes de amos lagik..mmg selalu mengikuti blog Baby Ibu ni, ader gak tggl jejak x bertapak n cuba2 nk beramah mesra dan meningkatkan teman maya dengan pengikut tegarnya..blog yang byk info dan aktiviti..xcaya kome singgah ler, xpun terjah jer, xdernya kena marah..heheh
Boleh turut serta dgn klik kat link penganjur BABY IBU dan AZZAMORO..jenguk2 le syarat2 dan hadiah2 yg superb kat situ
Nak kenai2 plak dgn penaja2 yg baik hati tu? Ha..ble klik kat list tu..

* BabyRuffkins
* eoeonline
* Gin & Jacqie
* Izzabakery
* Mahanim
* Myavenue888
* MySuperkids
* SecretBargains
* sofeababywear
* Tote Boutique
* Tupperwareville
* Weego Bottles
* Victoria's Secret Heaven

Nmpak x list penaja yg canggih-manggih tu? lagi la buat saya tergoda dan tergedik-gedik nak masuk contest ni w/pun tau anakku itu xla sefotogenik Mia Sara Nasuha (Drama Epilog Syurga Cinta)..jadinya saya pejam mata jer antor gambor anak saya utk join Kategori B for Girls..
Gambar ni masa jamuan raya opis aritu..xtau la gmbor ni ble diterima ke x sbb ader gmbar pengacara sekali (harap Puan Yana dan sponsor abaikan pengacara tu ekk) tapi acara ni acara spontan, xder dlm aturcara/tentatif program..smua kanak2 kena panggil atas pentas n kena buat aksi2 tertentu tapi si kecik saya tu diam jer n bila pengacara sruh babai dia geleng kepala jer..terkejut kamera kot,haha



Namanya : Amni Zafirah

Umurnya : 2 tahun 7 bulan


Okeh, tarikh tutup 31/10/2010

Gud luck to my little Amni...
Labels: | edit post
2 Responses
  1. Lia Says:

    GUD LUCK Amni....


  2. Sari Says:

    tq lia, jom join


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung