Sari

Hari tu ader terbaca kat blog Mamalyna (tq 4 the info) psl beli susu dapat pinggan free..seblm ni mmg ader beli susu yg sama tapi xder pun promosi tu..sob sob..xper la, xder rezki kot..tup-tup kebetulan ke TESCO utk beli barang n saja lalu kat bahagian susu, tetiba ternampak yg kat bwh ni..


Ha..apalagi, trus sambar n beli 4 pek trus sbb nk dptkan smua koleksi tu...

Tara...dah cukup smua..Amni pun asik mkn guna pinggan ni jer, suka sgt dia..yg lelain pun tumpang sekaki gak..nk rasa mkn mcm budak kecik kot..haha...so saper yg berminat ble cpt2 jenguk kat kdai @ pasaraya yer, sambil mkn ble layan kartun2 dlm pinggan tu main bola cuma xtau jer diaorg wakil negara mana sempena World Cup ni...
Labels: | edit post
2 Responses
  1. fa10 Says:

    salam,
    saya pun kalau nmpk ada hadiah, laju jer beli...
    dulu2 suka beli ubat gigi fresh n white sbb nak dptkan mug dan pinggan...


  2. Sari Says:

    salam fa10, syokkan buat koleksi sbb mana ader jual kat kdai kan..hehe


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung