Sari


Sape nk gi Melaka? "SAYA NAK MELAWAT MELAKA", nak tidor kat Melaka, nak round satu Melaka..dah lama sgt x ke sana, skang ni lagi senang nk ke sana sbb anak buah hasben dah ader kat Melaka, ble la melawat pengantin baru tu...hehe..
Pendekkan citer, jom arr kita join jer giveaway Farish ni, x pun klik je kat blog Afishamaya...

Tu dia voucher2nya..

Tarikh luputnya 26 Jun 2010 ni tau
Labels: | edit post
2 Responses
  1. Anonymous Says:

    Hi, I do believe this is a great site. I stumbledupon it
    ;) I'm going to come back once again since I saved as a favorite it.
    Money and freedom is the best way to change, may
    you be rich and continue to guide others.

    My web blog :: message.diigo.com ()


  2. Dewi Aja Says:

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung