Sari


Selepas beberapa hari terjah sana terjah sini, maka jadik la juga blog dgn template yg baru...konon2 tgok org lain buat template 3 kolum cam best jer so teringin la plak nak try n error...Mmg berpeluh jugak ler, tambah2 buat secara lone ranger , nasib baik ada tuan punya blog2 yg pakar n pemurah ilmu berkongsi tip dan cecara nak memeriahkan blog secara percuma
timakasih bebyk ye..jasamu dikenang..
Jadi jgn terkejut plak tgok menda2 kat dalam ni yg xbrape teratur lagik..hura-hara sini sana
Anyway harap teruskan bagi sokongan padu ekk...
Labels: | edit post
6 Responses

  1. ummiamir81 Says:

    salam kak sari...
    cantik kak..simple but nice & cute...
    chaiyok2 kak...


  2. Ummi Hanie Says:

    salam sari..
    wah lawa ini template..hobi sy mmg suka tukar2 template,tp klu dah betul2 brkenan tu,stick to it jugaklah utk bbrp tempoh..opss..hehe..
    taniah berjaya tukar ya :)


  3. Sitisifir10 Says:

    Setelah berkali2 hilang mcm2 link, saya dah malas nak tukar template..tapi skang dah upah k.emma, kita tgu je lah hasilnya gimana...hihihi


  4. sari Says:

    elissmie - hehe..ader kena godek2 lagi tu..

    ummieamir81 - salam,baru blajar jer, chaiyok2

    ummi hanie - kira rajin la ble tukar2, nnti ble kongsi ilmu yer..tq

    sitisifir10 - wah pija, msti lps ni lagi gempak ye


  5. nice. saya nak kena cuba jugak ni. hehe


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung