Sari

Salam semua

Ada contest baru tau, khas utk anak2 dara cilik yg suka bertocang (ker maknya yg suka tocangkan)... minta maap pd yg anak2 teruna yer..hihi

Syarat2 ble jengah kat blog Sitisifir10. Baca syarat betul2 tau..(mcm ada pape jer)
Tuanpunya blog ni mmg rajin n xrugi klau kita terjah blognya sbb pnuh dgn tip2 brguna yg ble kita kongsi bersama..kan sharing tu caring...
Hadiahnya pun walla, apa org kata, berbaloi-baloi gitu. Tak caya? cpl klik2 ke situ

So saya mengalu-alukan kpd ibubapa (ini bukan ceramah yer) yg rasa tocang anak2 dara anda ble membuat Pn Pija dan saya (prasan juri) tergoda, apalagi teruskan usaha gigih anda tu. Jangan lupa ajak (ble paksa x?ish2 kejam tuh) kengkwn, sedara, adik beradik n jiran2 skali ye..

Ingat ye, tarikh tutup 30 nov 2009 jam 12 thari..sempat lagi ni







Labels: | edit post
13 Responses
  1. mrS May Says:

    kak sari kiter dh joint....
    http://weluvqistina.blogspot.com/2009/11/contest-anak-dara-ku-bertocang-by.html


  2. sari Says:

    ok, nnti akak terjah ekk..gud luck sis


  3. sis arma Says:

    Salam..
    Kak Sari kiter dah joint contest ni...
    jika ada apa2 syarat yg kurang inform arma yer kak:
    http://small-khalifah.blogspot.com/2009/11/contest-anak-dara-ku-bertocang-by.html

    **utk follower arma add dirumah, sbb ofis punya link blog utk follower di blok utk semua blog...


  4. sis arma Says:

    salam...
    kak sari, arma dah jd follower blog kak sari...


  5. salam K.Sari,
    saya dah buat entry utk contest ni. check it out:
    http://nuradyanirosly.blogspot.com/2009/11/contest-anak-dara-ku-bertocang-by.html

    thanks a heap!


  6. Akma Says:

    Hai kak sari...Salam :)

    Saya dah siapkan entry untuk contest ni..
    Ni link saya : http://akmamardhiah.blogspot.com/2009/11/contest-anak-dara-ku-bertocang-by.html

    kalau rajin, jenguk la ye..Terima kasih


  7. aidadidu Says:
    This comment has been removed by a blog administrator.

  8. PertMuffin Says:

    salam kak sari,

    ini link utk entry saya ok...

    http://pertmuffin.blogspot.com/2009/11/contest-anak-dara-ku-bertocang-by.html

    Bila2 senang jemput singgah ya :)


  9. fa10 Says:

    salam kak sari,

    saya dah join contest anak daraku bertocang tu. sila jenguk di sana. terima kasih

    http://bicaramataku.blogspot.com/2009/11/contest-anak-dara-ku-bertocang-by.html


  10. ibu_arifa Says:

    salam kak sari,

    saya pun nk join contest yg dianjurkan oleh kak sitisifir10 tu. ini link saya:

    http://ibudalila.blogspot.com/2009/11/contest-anak-dara-ku-bertocang-by.html

    jemput lah singgah blog saya nnt yer.

    sini jual CD ek..nnt2 leh lah singgah selalu sbb saya pun penggemar CD.


  11. niza Says:

    salam kak sari...salam perkenalan...sy pun dah join contest nih...ni link sy ye...

    http://coretanummi.blogspot.com/2009/11/contest-anak-dara-ku-bertocang-by.html


  12. erynn Says:

    Salam kak sari. harap sihat walafiat & bisnes maju ;)

    berikut adalah link saya utk contest Anak daraku Bertocang

    http://contests-ahoy.blogspot.com/2009/11/contest-anak-dara-ku-bertocang-by.html

    vote for me kay


  13. Intan Says:

    Salam kenal Kak Sari :)

    Intan pon dah join this contest. Sila lah "terjah" ye...

    http://babyintan.blogspot.com/2009/11/contest-anak-dara-ku-bertocang-by.html

    Thanks!


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung