Sari
Arini dari pagi dah usha shopping complex...dtg awal senang skit..parking pun byk...kira betui la kira2 tu..heheh...

Ingatkan teman je yg terjah tempat2 nyoping ni..rupanya byk le ternampak n terserempak dgn org2 yg dikenali...kengkwn opis 2-3 orang..kengkwn satu taman pun 2-3 orang...blum masuk kengkwn en. hasben...kengkwn anak pun ader...uishh, meriah kome bershopping yer...


Teman sempat menyinggah 2-3 kompleks...mmg penuh weh...smuanya shopping raya...tiap2 tempat teman pegi tu ader je jumpa kengkwn opis...tau le bonus dah masuk semalam...sakan ler mengempiskan poketkan..haha..

Apapun sempat lagi nak memborong apa yg patut...teman pun nak menyibuk skali la...esok ble la kita sambung perabih sisa2 yg ader...*statement mcm jutawan jer*

Labels: | edit post
2 Responses
  1. Freaky Says:

    raya dah makin hampir. memang penuh la soping komplek


  2. Sari Says:

    freaky~ mggu ni lagi la penuh kot..soping last minit..hehe


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung