Sari

Stat semalam dah dengor pasal saham Bank Rakyat..kome ader ke akaun ngan bank ni? teman xder la plak..tapi kengkwan opis yg dah otai2 mmg ramei yg join saham Bank Rakyat ni..

Skang ni Bank rakyat tengah bukak sahamnya..sesapa yg nak tambah saham atau first time nak beli, ble la terjah bank tu..ble beli atau tambah..jumlah RM500 je..nak beli atau tambah lebih RM500 kena apply kat Bank Rakyat punya HQ..kat Kolumpo (KL)..klau yg blom ader akaun dgn bank ni, kena bukak buku dulu..isi borang pehtu bayor RM20 utk bukak buku tu..potostat IC jgn lupa yer..

Ikut citer dema, mmg penuh sakan kaunter Bank Rakyat walaupun saham yg ditawarkan 1 billion..silap2 dlm masa seminggu je ble settle saham tu..kalah goreng pisang panas ni..ader gak dgor kabor dema nak tambah ke 3 billion..wau weh..kome xnak cuba ke?

Ramai yg suka melabur kat Bank Rakyat ni sbb dividennya tinggi..utk tahun 2010 je dividen 15%..fuhh..pakcik kayo tu..kalah berganda-ganda ASB..

Eh, toksah le nyembang panjang2..kepala tengah memikio nak pegi ke x..time lunch cengini lagi le berderet orang kan..parking lagi satu hey..aduyai..
Labels: | edit post
6 Responses
  1. Mrs. Amad Says:

    he'eh..kawan sblh meja teman ni pepagi udah promote kat teman saham bank rakyat..


  2. Sari Says:

    ater, mike udah beli ke sahamnya? tinggei le skit kt teman..hehe


  3. Miela77 Says:

    mmg pun..bank rakyat dpn opis teman ni penuh giler..nak cash dep pun sesak..ceh..


  4. Sari Says:

    miela ~ ajernya jenuh le kalo rhope itu..huhu


  5. kawan teman pun ade ngajok beli saham ni...ate idok nyempat lagi nok pg sane...ntah kan sempat ntah idak pon x tau ler


  6. Sari Says:

    intan~ gitu le nmpknya kita ni yer..ajernya maleh bebeno kalo nk berator2 ni..


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung