Sari

Sehari dua ni idea nak menulis tumpul abis walaupun sebelum ni berazam nk publish at least satu entri sehari...ntah ler, hati tu nk marathon msuk contest/giveaway tapi mood mcm lesu jer, nk kata malas xjugak sbb mmg teruja tgok mcm2 contest yg menderu-deru tu, ble gak tambah kengkawan maya..msti korang pun pernah kena cenggini kan..kadang tu dah separuh tulis pastu xjadi publish, nk msuk contest bergambor, bila cari2 gambor yg shesuai x mandang trus angin merudum, nk tulis psl resepi mmg blum smpai tahap lagi kot..last2 merayap-rayap kat blog orang tgok betapa kreatif dan bersemangatnya diaorg berblogging..mmg belum dpt jadi blogger tegar lagi nmpknya padahal hari2 bukak blog..haha..dpt follow2, komen2, chat2 pun dah kira okeh kot, orait..nak gi cari mood n idea jap...
Labels: | edit post
8 Responses
  1. firahadifa Says:

    dear , x perlu tunggu mood sampai , just tulis apa yg terlintas .. like a diary..

    dalam x de idea pon . ha.. nie da buat entry dia..keke


  2. Sari Says:

    haha..n3 yg xder isi tu..
    tq 4 the tips..i'll try my best..


  3. IdzaLia Says:

    hehe... samalah lia pun takde idea nak berblog.. hehee


  4. Sari Says:

    lia - yesss..dah ader kawan senasib, lalalala


  5. Ummi Hanie Says:

    salam k.sari...alolo mis u lor..

    pekabo?ipoh ada wokey?
    sorry yek Hanie lama x visit blog ni...bz...nk wat entry blog pun mkn masa ...publish pun xbyk...huuu...

    hmm kebetolan tgh wat giveaway ni..moh le join ? :)


  6. Ummi Hanie Says:

    nk tambah lagi..eheheh

    situasi akk tu same bebenor dgn Hanie...entri byk dlm draf xpublish2 lama dah...asik trgantung jer...

    that's y blogwalking gak kasi feel mari :)


  7. Nadiah Sidek Says:

    normal la tu kak. mood berblog ada pasang surutnya jgk. tgh rajin, ada je benda nak update. dtg angin M...hmm..takyah ckp la..ada idea pun tetap tak nak update :p


  8. Sari Says:

    ummie hanie - patut la lama xnmpk kat sini, org ipoh baik2 aje, mood contest dh dtg ek?bagus2..anyway thanks a lot jenguk2 akak, hepi sgt...

    nadiah - setuju 110% tapi slalunya angin M tu yg menang..heheh


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung