Sari
Saper tgok TV9 mlm tadi? citer Semanis Kurma yg hostnya pasangan ustaz Akashah dan ustazah Siti Norbaya..saya pun x folow sgt siri ni sbb asik terlupa je waktu siaran so mlm tadi tu kebetulan jer tekan channel tu..tgok2 topiknya pun best "Terlalu Manjakan Suami"..ader jemputan sorang pakar motivasi dan sorang wanita yg menjadi mangsa manjakan suami..bila dengar isu ni dikupas baru sedar yg kita ni sebenarnya manjakan suami ke sayangkan suami? rupanya klau kita sayangkan suami x bertempat tu dah jadi mcm manjakan suami..yg sronok tu bila dgar motivator tu citerkan kes2 yg dia penah handle..ader yg sanggup buat loan utk kawin pastu bagi kat bakal suami utk belanja kawin sedangkan lelaki tu blum ader keje lagi.. mcm kes mangsa yg dijemput ke studio, buat loan smpai 10 tahun tup tup jodoh x pjg, skang ni dok bayar la utang tu, dgn nak tanggung anak2 lagi, bayar bil2..alasan mula2 kesian, xnak berkira, cinta, lastnya bayar sorang2..tu dah kira sayang atau memanjakan? tu belum kisah layanan first class kat suami, 5 star punya service..yg jenis bukakkan stokin, bukakkan baju, picit2 bahu dan ader yg smpai satu tahap pakaikan pakaian dalam untuk suami lagi...erkkk manja ke tu???tu dah mcm MALAS jer..haha..tapi tu smua kisah benar, dah tahap tu pun masih ditinggalkan suami..saper nak jawab??ntah la..lain org lain plak cara manjanya..gayat dgar kisah2 rumahtangga ni, mcm xmsuk akal pun ader..saya? biarlah rahsia (cehhh,mcm bagus) okeh2, nnti saya tanya kat hasben brape markah manja saya kat dia..korang punya manja camner plak???

Labels: | edit post
3 Responses
  1. Nadiah Sidek Says:

    konfius juga mcm mana nak bezakan syg dgn terlalu manjakan tu


  2. IdzaLia Says:

    hehe.. klu smpi kena bukakkan stokin tu bkn manja kak tp ngada2 .. hehe


  3. Sari Says:

    nadiah - akak pun konpius gak nih..haha

    idzalia - sokong tu, mengada tahap gaban,hehe


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung