Sari

Salam semua..
Hari tu kan ader n3 psl kursus Adobe Dreamweaver CS4, ala yg kursus 3 org tu la, haha so ni saje nk tnjuk keadaan kat tmpt kursus..walaupun dah 3-4 kali kursus kat sini tapi ni ler first time dpt amik gambornya so cuci mata je la yer...

pintu masuk slps kuar lif di tingkat 17


pemandangan dari tingkat 17

ni pandangan dari surau di tingkat 13

ni la ict lab 2, tmpt kursus, bayangkan kami 3 org jer dlm kelas ni

nmpk x lab kat sebelah tu? tu lab animation, diaorg tgh buat animasi

tmpt yg paling byk dikunjungi sepjg kursus, sehari 3 kali makan, mujur mknan ble tahan sedap

Tu je la yg dpt di snap, nak amik gmbar bebyk segan la plak dgn kelas yg lain, hihi... harap2 ilmu yg dipelajari dpt dimanafaatkan
, aminnn...
Labels: | edit post
1 Response
  1. IdzaLia Says:

    bestnya.. tak boring le klu dpt tmpt kursus mcm tu kak sari.. hihi


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung