Sari
Salam semua...
Yeyy dah balik Ipoh n dah stat keje mcm biasa..Game? ok la..netball kalah, futsal n bola tampar seri, lelain game mcm bowling, takraw, badminton, bola sepak, ping pong, dart n karom xpasti ler, janji ader wakil Perak tu kira mmg superb lah..heheh
Lupakan psl sukan, meh kita kongsi apa yg ada kat sana...

Nasi goreng petai belalang, kat tgh tu nasi, kiri sambal tumis udang cili padi n yg kanan tu sotong goreng tepung, air fresh orange...mmg sedap arr..

Chicken chop di Radix Chicken House (ala2 KFC), mmg tabik spring tmpat ni sbb smuanya produk HPA (ayam organik, sos, aiskrim, air dan semuanya lah)..siap ader kiosk HPA kat dalam tu utk sesapa yg nak beli brg2 HPA...bila nak buka outlet kat Ipoh ni?

Antara barangan HPA yg dijual ( beg galas n baju kecik yg ble tampal kat kete tu)

Kuah rojak Mak Bee yg femes tu.. mmg best (smua dok pakat beli bebyk)

Ole-ole untuk kengkwn kat opis yg xdapat pegi...

Overall smuanya ok, dpt main, dpt makan, dpt shopping cuma xreti nak ckp slang utara...ckp2 gak tapi mcm ganjil jer bunyinya smpai ader kwn konon nk oder air ckp utara last2 yg keluar "ayor tembike (tembikai) satu"..hehe, ajernya Perak pekat..

Labels: | edit post
6 Responses
  1. Lynn Nasir Says:

    ada apa2 utk lynn tak? hohoho!


  2. Sari Says:

    ala..ciannya..dah selesai smua2 tu, huhu...amik angin je la yer lynn..heheh


  3. IdzaLia Says:

    akak ke kdh ye.. kmpg halaman lia tu.. hehe


  4. Sari Says:

    tu la, klau tau dah ajak lia bwk akak pekena laksa ikan sekoq..


  5. Kuah rojak tu bangkit selera makan! tp wan xboleh lantak sngt la. alergik. tah kenapa. ada udang ke dlm kuah rojak ni k.sari?


  6. Sari Says:

    ader la agaknya tu wan, paling kurang udang kering tapi klau rojak mak bee ni rasanya msti wan lupa psl alergik tu..hehe


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung