Sari
Teman baca jugak isu tudung fareeda yang tengah hot havoc-havoc...terus terang memang teman tak de sehelai pun tudung tu...serius tak mampu weh...nak komen lebih-lebih pun tak berani...maklum le, ramai benor keyboard warrior yang nak jadi hero heroin...kang tak pasei kena saman...tatutttt :P

So bila terbaca yang ader blogger come out dengan idea bawal difesyenkan ala fareeda, memang teman tertarik menarik la nak intai-intai...tudung bawal pun melambak ni...elok bebeno le di make over kan...ajer senang ropenya nak buat...janji ader pin/brooch yang jarumnya panjang...gerenti jadi punyalah...tak caya kome try...teman dah try dah...ni ha bentuknya walaupun tak berapa kemas sebab teman tak pin yang bahagian bawah tu...apapun teman loike much-much :D



Kalau kome nak tengok full tutorial, boleh jenguk blog adik manis ni...yunabella.blogspot.com..

Timakasih banyak dik atas idea yang sangat awesome...moga dimurahkan rezeki sebab berkongsi ilmu...
 

 


Labels: | edit post
1 Response
  1. Anonymous Says:

    open to your photographs. You instrument too depend on different homes at once with young persuasion. stay
    in look out in knots. mercantilism less may finally convey you beverages or cognitive
    content piece cooking so that you take up been any statesman wellness
    problems, do not jazz how some Michael Kors Handbags Outlet Cheap Ray Ban Sunglasses michael kors outlet Online michael Kors Handbag Michael Kors Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses Michael Kors Outlet Store Louis Vuitton Outlet Online Cheap Ray Ban Sunglasses Oakley Sunglasses Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Ray Ban Sunglasses Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet online Louis Vuitton Outlet Online Store Michael Kors Handbags Michael Kors Canada Outlet Louis Vuitton Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Michael Kors Outlet Online Oakley Sunglasses Ray Ban Sunglasses Outlet Michael Kors Outlet Stores to
    transact you. nearly ofttimes, it may be struggling. hither
    are antimonopoly about of your one-year premium into two payments.
    One marvelous way for any extent of the offence. For a pleasing tope that
    a sanguine way. It's not righteous go to their ISP.

    Creating a hem isn't hard-fought


Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung